Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria och Susan

Två helt förtjusande tjejer som just nu håller
på att ro sin eka in mot hamn där jag står
och väntar vid bryggan med en hjälpande hand
i paradisets land
En ganska så öde ö med en och annan
apa och kokospalm
Långt ifrån alla krig och misärer med napalm
Men man får akta sig så att man inte får en
fallande kokosnöt på skallen

Hej Maria och Susan
Här ta tag i min hand så ska jag hjälpa er upp
på bryggan för nu är det bråttom att komma
in i skydd då mörkret börjar att falla på
För här ute bland alla palmer på kvällen flyger
den så fruktade Malariamyggan
En mygga som man bör undvika och ta en
spruta för
För av den är det allt för många människor
som dör varje år
Så dem bör ni se upp för
Men kom nu så skjutsar jag er till Hotellet
och era rum som står och väntar på er
När jag säger det är det bara Maria och Susan
som står där och ler
Skrattar så gott
Deras semester har nu börjat på allvar
För tidigt imorgon så tänker de ge sig ut och
se sig omkring på ön
Och då de behöver en guide så valde de visst mig
att visa dem alla sevärdheter och badstränder
Ja, jag blev så glad att jag tog ett snack med gud
Tack gode gud för Maria och Susan
För vilka vackra tjejer du har tagit till mig
med lika underbara namn
Uppskattas gud
Hihihi…

Maria och Susan!

Ken Cassel
10/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-10 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel