Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grummelplåten

Drömkakornas fyllningar förser
oss med tokiga kreationers rakt
opassande kombinationer och högst
orepeterade scener med
överraskande utgångar och
nästan aldrig tillhörande
avslut, sammanhang eller
ens förlösande upplösningar ty
de stamma själva samtliga från
Urmalarens grummelplåt




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-10 06:56



Bookmark and Share


  Respons VIP
Grummelplåt - ett ord och en dikt som fascinerar!
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP