Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnar inom oss

 

ditt hjärta avklätt alla ord

nakna du i svala sommarkläder

ögon möts mitt i ett andetag

lindans över Niagarafallen

dånande tystnad

bryts av att koltrasten spinner

nyanser av sång

vi delar det leende som föds

läppjar dagg ur dagens skål

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 491 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-10 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbar text med så många dimensioner!
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg