Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Så vackra ord
Blommor på ett bord
Värmande blickar
Signaler det skickar

Glädjen i en dans
Lyckan som inte fanns
Armarna kring en hals
Runt om i en vals

En sådan ceremoni
Stunder av harmoni
Minns havets brus
Ser allt detta ljus






Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-10 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde