Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk Brexit

 

Britterna har bestämt sig för att skiljas, de vill ha EU som KK istället. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-10 11:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Väldigt fiffigt tänkt.
2018-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag skrattade! På kornet taget!
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP