Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texter visar skärvor av livet.

"Alla kan skriva en bok - boken om dig själv."
Så sa någon för länge sedan.

Är inte nästan allt du skriver, varje rad, varje text, en bit om dig själv?

Så säger jag, nu idag.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-10 12:26



Bookmark and Share


  Viksten
Visdomsord
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP