Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=ZxnqSTzq6-w


Fallout

hade det varit möjligt andra städer glömda
vi reser som längst till Österlen med myggbett på vaderna
ibland gör det sådär våldsamt ont för det finns inget slut

det finns saker som kastar sig över en och slukar en när man inte är beredd
det är som postapokalyps
och man har valt att överleva i ett köpcenter

man vet att det inte går
man har vattendroppar från daggkåpor
fastnade på varje fingertopp
doften av olja i slänten utanför morfars garage
med flicksländor i ögonvrårna

jag kan inte knyta händerna
jag kan inte längre få luft
det går aldrig över
jag kan inte längre få luft




Fri vers (Fri form) av överbergen
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-10 13:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
musiken och texten välstämd till postakolyps du skriver

hm bakom frosten gryr hopp
varje droppe ljus ger liv
2018-07-10

  morgonstjärna VIP
flicksländor i ögonvrårna var vackert
likaså vattendroppar från daggkåpor

just det naturligt sköna gör övergången mot ångestens språk

mer drabbande
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

överbergen