Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MALCOMLAND

det här är malcomland

jag går förbi här ibland

minns hur vi lekte en sommardag

vi gick till lekparken

du ville gunga i den

det var din farmor och du själv

och så var det jag

 

 

jag står för spotlightsen

musiken likaså

för fast du flyttat

är det malcomland ändå

 

 

här ligger malcomland

ett litet land på höger hand

man kan riva husen

men ditt land finns kvar

på sjätte tvärgatan

bodde det en liten man

som snart har vuxit upp

och blivit karl

 

minnenas sfär är fri

höjd över timglassand

och skimret lever kvar

i malcomland

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2018-07-10 15:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mycket fin vers om vad jag förmodar är från far till son.
2018-07-10

    ej medlem längre
Fin dikt med minnen från gångna år.
Gullig bild!
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP