Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du älskar någon

Släpp den fri
Låt den få göra lite vad den vill
Ta sina egna beslut
För låter du din älskade få göra det kommer den
alltid tillbaka hem igen innan kvällen
tar sitt slut
Du älskar ju henne så otroligt mycket att det
ibland värker i hela hjärtat ditt
helt akut
Men hellre ger du henne en farlig frihet än ett
säkert fängelse
Och det oavsett om du sen tycker att du har
gjort ett dåligt beslut
Men om det sen råkar hända henne något
som inte borde hända henne
laddar du genast bössan din full med krut
och ger dig genast iväg ut…

Om du älskar någon!

Ken Cassel
10/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-10 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel