Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så spännande direkt

då det här alstret har en och annan defekt
Ett och annat fel
Men kan ni se vad det är då det här alstret
inte är helt perfekt
Jo, det har ju inget innehåll än så länge
Handlar ju inte om någonting
Alltså är den inte helt fullständig och helt korrekt
Så vad var det jag sa?
Inte så spännande direkt…

Ken Cassel
10/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-10 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel