Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom

 

 

moln

 

och ljuden av samtid

smygande

 

i jakt 

dessa mönster i förändring

som ord i oss

 

outtalade

på färd över tyngdlagen

 

samlade i väntan

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-10 16:15



Bookmark and Share


  Viksten
Mycket vacker text
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP