Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris. Barnbarnet Gustav, nu 18 år, har kvar sitt goda självförtroende och har nu tagit körkort.


5-årigt självförtroende

En stor brunbjörn vid Åre Kapell

var ute och lufsa´en kväll

när den mötte barnbarnet Gustav

som gick med en tuff stav

och sa': "Var inte rädd björn, jag är snäll"!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-10 16:17



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
En slags spjutspetsmarkering det där!
2018-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Heja Gustav!
2018-07-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
K ille bra käck
*
K örkort satt som smäck
O björn hör
R ätt, inte stör
T änk björn höll sig väck!
********************'
2018-07-11

  walborg
Morfars Gustav och Mors lilla Olle - så fint!
2018-07-10

  lodjuret/seglare VIP
Spännande text i kul stil...
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick