Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heatet är redan igång

För överallt ute på gator och torg har människorna
samlats och börjat att dansa och stämma upp
i en helt underbar sång
som ger en kalla kårar och ett stort stånd
Färgglada vackra människor som mår toppen
när de svänger på höfterna och hela kroppen
och sjunger därtill
Men du där
Stoppa in den där snoppen
För att se den här och nu är inte vad vi vill
Så om du inte gör det nu kommer polisen strax
och ger dig på proppen i sedvanlig stil…

Heatet är redan igång!

Ken Cassel
10/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-10 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel