Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så vill jag faktiskt få vara lite ifred

då jag nästan aldrig får vara det
Får lite egen tid för mig själv
Kunna få slappna av lite med lite lugn och ro
för att inte bli allt för irriterad på någon
då risken är stor att jag ger den
en massa skäll
Bla Bla Bla Bla
Och så vill jag ju inte behöva känna och bli
då jag annars är så jättesnäll
Så ge mig bara lite utrymme och space emellanåt
så kommer ingen till skada of the human race
För jag vill ju bara kunna skratta och le mot alla
som jag möter på med hela mitt glada face
Ja, precis som dig…

Ibland så vill jag faktiskt få vara lite ifred!

Ken Cassel
10/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-10 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel