Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In tro


När planeterna vänt
vickar jorden till en smula
knappt det märks

Jag tappade balansen en stund
men fångade mig själv
i en njutningsfull dans

Enträgen fortsätter jag min resa
på min väg och växlar
riktning då och då

Känns som att flyga
byta dimension
planetsfärernas gränser
suddas ut

Kring stjärnorna
lyser jag klarast
av dem alla

Trots att ingen annan ser
eller vet, känns vid
finns jag där







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-10 16:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din fina text!
2018-07-25

    Ken Cassel
Fint Lena
Gillas

Allt gott till dig!

Ken


2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP