Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild tagen vid Engeltofta


Semester vid havet

 

En plats vid havet

ljumma vindar

och vågornas sång

Dyningar  som rullar

in mot land

gör spår i sanden

som  rinner 

mellan mina tår

när jag går

Fiskmåsars skri

på jakt efter mat

dyker från himlen

i akrobatisk dans

Båtars gungande skrov

slår mot bryggan

en skeppare kastar loss

styr mot friheten

vid horisonten

En varm kväll

i sommartid

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-10 17:19



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Väldigt positivt. och det kan väl behövas i dessa tider av oro.
2018-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Naturupplevelse att njuta av och spara i långtidsminnet!
2018-07-12

    ej medlem längre
Reseanteckningar som talar, ger vila och välsignar orden.
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP