Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hund vid mina fötter

Med en hund vid mina fötter
Kantstött hjärta i min hand
Finner just nu tröst i böcker
Livet var visst byggt i sand

Längtan till min barndoms strand




Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-10 17:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
få ord men en längtan och en sorg
allt tillhopa vackert.
2018-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt, vackert!
2018-07-12

  DavidM VIP
Vackra rader med känsla.
2018-07-10

  Peter Stjerngrim VIP
Kram
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten