Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kropp, en form - Genom livet

I begynnelsen, skapelsens magi

Av två formers möte

Under bara kroppar

I en kreationens dans

Köttets inträde



En transformering

Längs åren disponerad

Ligg sedan sitt

Häpet tänkande

Snopet växande

Drömmande



Nu stående

Rakryggad lusta

Berusad av kärleken

Den fria leken

Distraherad av existens

Förgiftad av klar sikt



På väg

Upp mot den sluga kulle

kulmen

Som visar vägen nedåt

Utför

En avveckling

En annan form



Vägen är trampad

Visa slutna dörrar

Visa plats

Tag plats, sitt

Ligg åter



En kropp, en form

Av livet till förintelse

Övergång

Naturens gång

Längs livets stig

Stapplandets cirkel är sluten




Fri vers av louise svensson
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-10 22:54



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Går rakt in.
2022-12-13

  Ordsus
Fint om början och ända till slutet.
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

louise svensson
louise svensson