Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens svar

I små skor,
vandrandes bland världens
stora rum,
där gräset alltid var högre än en själv
och sängen kändes som en stor studsmatta.
Nyfiken blick, riktad framåt, genomträngande
som fyllde huvudet med stora tankar.
Fylldes av frågor i min omhuldade värld.
Min omhuldade värld räddade mig från
svaren som jag då inte skulle förstå,
fylldes bara av intryck och frågor.
Svaren som idag blir serverade på silverfat,
även då jag ej vill ha svar.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-10 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP