Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

En kvist bryts av utav kylan
och jag är vaken igen
Vintern känns längre än den förra
men kylan inom mig är sig lik

En känsla av ensamhet
speglar sig i fönstret bredvid
Och ännu en natt är stjärnornas ljus
det enda som lyser upp min väg.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-10 23:25



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
En väldigt fin inledning på dikten, den gör att man blir nyfiken. Hela dikten har en väldigt behaglig ton, jag gillar den verkligen!
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni