Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack Så ädel på barrikaderna står

Ack så ädel på barrikaderna står
Men är kampen ännu ädel
när den ej längre är svår
Att ge till den som behöver
om överflöd du har
Från börjar är det ju du
som allt för mycket tar.
Nej att sträcka ut en hand
bör göras på samma höjd
Den dag du ställer dig över
gör hjälpen ingen nöjd.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-10 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP