Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tanke 180713

I det som borde vara den bästa tid

blev bara ensamheten kvar.

Så stark och genomträngande

att livet nästan saknar sin mening.

Livet handlar om delaktighet,

förtroliga samtal i gemenskap.

Varken skönhet,pengar eller titulatur 

råder bot på den stora folksjukdomen.

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-13 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP