Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexexperten




"Seksiasiantuntija kritisoi avioliittoa: "Ei ole luonnollista harrastaa seksiä saman ihmisen kanssa yhä uudelleen" "

"Sexexperten kritiserar äktenskapet: "Det är inte naturligt att idka sex med samma människa om och om igen".




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-11 07:38



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Detta påstående har en politisk dimension. Det gäller att söndra familjen. Uppslaget härstammar från Antonio Gramsci som tyckte att en kommunistisk revolution skall genomföras genom förändringen i kulturen. På den psykologiska fronten gav Wilhelm Reich amerikansk psykiater, psykoanalytiker, sexolog och sociolog ett ”vetenskapligt” bidrag. Som tur slutade han i fängelse. Han dömdes för kvacksalveri. De teorier vid sidan om Spinellis manifest från Ventotene ligger nu som ett underlägg för EU politiken.

2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP