Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han beodrade mig

Han beodrade mig att separera vad jag tyckte och tänkte
Hans fakta var visdomen
Och tillslut gick det över i våldsamhet

Han bröt ner mitt psykiska immunförsvar
Han slog sönder min sköld
Jag är lärd att lyssna
Så jag lyssnade
Hörde inte ens mig själv tillslut.

Resan tillbaka är fantastisk
Och varje dag får jag nya insikter i vem jag är.
Ensam är stark
Men aldrig trodde jag att styrkan bara var ett billigt talesätt
För motsatsen till tortyr.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-11 10:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ensam är stark
men när vi ser lögnerna stappla över scenen ger vi dem en spark!

2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln