Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klockan går

Slow down you move to fast
Dödsångesten hämtas i postlådan ,
tillsammans med tidningen varje morgon
Åren rusar,
men betänk alternativet,
stagnation/död
Hjärtat slår
Klockan går




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-11 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP