Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustivindar

Över min döda kropp
levande död
att ni ska singla slant till er favör
Lägg istället band över era händer
och förlita er till någon annan

Augustivindar drar in över er mark
Ni tillber och frågar till något
så abstrakt som en agustivind
Jag tror inte riktigt ni förstod
Och aldrig kommer ni göra det heller

Ni är allt annat än det ni sa
Nu är ni mindre än vad ni en gång var
Och augustivindar dansar vals med septemberlöven
Så som om allt var inget och inget är redan slut




Fri vers av Evelina
Läst 620 gånger
Publicerad 2006-06-10 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...