Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

Solen lyser över gröna ängar
Långt ifrån tankar om pengar
Innan man hamnade i smeten
Dofter och minnen av friheten
Klockan blir liksom vriden
Man kommer tillbaka i tiden
Där i barndomens tid
Där och då en annan strid
Ett bekymmerslöst land
Där vi vandrade hand i hand





Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-11 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde