Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer tillbaka till mig ibland

Du kommer tillbaka till mig ibland
jag kan inte stoppa mina tankar
jag minns allting
och det gör så jävla ont
men jag har gått sönder tillräckligt många gånger nu
så jag försöker stoppa tankarna
ignorera minnena 




Fri vers av Ananas
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-11 12:57



Bookmark and Share


  Linda Åkesson
Känner igen mig förbannat väl..
2021-04-11

    Jim Friberg VIP
Balettaktigt vacker tragedi.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas