Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STENAR SOM FALLA

Jag tvekar
inför bergets styrka
kanske är det ändå så
att berget skälver
lite då och då

Det kanske också
spelar en roll
en roll för att dölja känslor
som döljs av allt
som visar sej stark och stor

Men står man där
och begrundar berget
en liten tid
då ser man stenar falla
Efter tillräckligt många
är berget blid

Så när du möter berget
och tro dej förstått
att det har en styrka
som du inte nått
Tänk då
på stenar som falla

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-11 13:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP