Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota på väg hem

Nattens glamour.
Glittrande asfalts hjärta.
Tårar av vodka.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-11 14:22



Bookmark and Share


  Viksten
Vemodigt vacker
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP