Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTÅT UTÅT

följ mig bortåt fälten

utåt havet till

nu har vi semester

vi gör vad vi vill

jungfrukustens skönhet

är som en invit

hjärtat härbärgerar

saltstänkt längtan dit

 

bränningarnas brus blir

till en sällsam sång

om de fjärran länder

jag drömde om en gång

men vi har ett hemland

av ett annat slag

ovan havets böljor

och trutars vingeslag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2018-07-11 15:12



Bookmark and Share


  Flying Anna VIP
Dikten doftar sommar hav evighetsperspektiv. Hissnande och härligt!
2018-07-16

  anits VIP
Berörande och vemodsvackert skaldat!
2018-07-12

  Cikoria Blå VIP
Eftertänksamhet och
förväntansfull är ord som kommer för mig när jag läser denna dikt.
2018-07-11

    ej medlem längre
Versmåttet har en speciell skönhet som berör med sin lite vemodsstänkta längtan!
Mycket vacker dikt!
2018-07-11

  Språk, hjärna!
Vackert!
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP