Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga: Ska sista raden bort?


Din gråt är inte min men jag kan hålla din hand.

Jag borde gråta

för du har inga tårar kvar,

mina tårar kunde hjälpa till att släcka elden

i din ögon, den flammande vreden jag ser där.


Jag gråter inte, jag kan inte släcka din eld.

Det som brinner i dig, det som lyser genom dina

ögon, är en kraft, en god kraft.

Jag ser inget hat hos dig.


Jag borde inte gråta.


Jag borde hålla din hand.















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-12 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP