Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet slut

början till slutet
slutet på början

är en början
alltid ett slut?
och ett slut
alltid en början?

öppna slut
slutna öppningar –
motsatser
eller inte?

börjar man
så får man lov
att sluta




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-15 19:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"This is the dawning of a new era"
(The Specials)

Jag vet att slutet för den här jorden innebär en ny början för oss frälsta.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP