Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In the middle of its fragility...

 

I've seen incredible colors

 in your invisible ink

my laughter and sorrow

hide between your rows

what a beautiful life

when we've both felt alive

our hearts and souls

share the same language

from dusk to dawn

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-11 11:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och fint skapat!
2019-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat, tycker speciellt om att själarna talar samma språk!
2019-04-12

  Quasimodo
Raderna emellan fyllda av själars samma språk fyller oss levande, fint!
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One