Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konceptet död

Sommar

Utan dig
Värmen sköljer över mig
Med den lilla som springer runt mina ben
Jag förklarade idag att du bor i himlen nu mer..
"Farfar bor i solen" sa han och pekade
Jag visade bilder och berättade om dig
Ni sitter och äter tårta
Det var sista gången ni såg varann
"Jag vill ha farfar" säger han och kramar mig
Konceptet död verkar han förstå
Även om det i hans ögon är mer av en poetisk bild
Allt blir mer poetiskt när man står i färd att förklara stora genomgripande saker för just ett barn
När jag tänker efter är det just så jag vill ha det
Kanske är hela vår värld bäst förklarad just i poetiska bilder
Även för vuxna
Vi är ju också barn




Fri vers (Prosapoesi) av Lento Assai
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-11 20:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var det inte Lennon? "Death is a concept..."
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lento Assai
Lento Assai