Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensitet

Om jag låter dina blickar
riva ner mina inre barriärer

Och din beröring forma mina konturer
i vilket mönster du vill

Lovar du att dansa med mig
så att jag får känna din intensitet

Sprida sig igenom mig
likt en orkesterkomposition:

så intenstiv
att jag förlorar

Balansen.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 261 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-11 20:29



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Härligt skrivet, men du anar inte vad du ber om. En gång blev jag så kär att jag slog en ofrivillig saltomortal nedför trappan från matsalen på Stockholms universitet. Det är stenhårda trappor där.
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni