Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i Latin... Som i Real...

Hynda, Hyena, Hybris, Hyundai.
Vad har alla dessa Gemensamt?
Fundera på det du!
Ett tag!




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-07-11 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim