Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. I Rådjursskuggans krets; Skog





Skog, jag ser dig
och jag är så långt borta
i mörker att jag vill fångas -
bli till spår och värme

Skog, jag ser dig
och ibland Gud

Skog, jag ser dig
och jag är så nära
att jag vill leva -
bli till ljus och skugga

Skog, jag ser dig
och ibland Gud

Gud, jag ser dig
och ibland min gestalt -
låt mig åter bli till
en människa -











Fri vers av J-M
Läst 592 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2018-07-13 09:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tycker om. att bli hel delaktig igen.
2018-07-22

    Peter Söderqvist
Oerhört vackra reflektioner där du kopplar gud till naturen och vidare till jaget. Texten kan förstås på flera sätt. Kanske är det en läkningsprocess som beskrivs.
Rådjuret som betraktar och läks av världen kan anta olika skepnader.



2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M