Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blir stor

När jag blir stor
Ska jag vara modig
Som du
Jag ska slåss mot drakar
skriva sagor
med lyckliga slut
När jag blir stor
Vill jag bli
Som du




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-12 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP