Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi lät gå förlorat

Ögonblick
dom kommer aldrig igen
inte så
inte så dom var just då

Ögonblick
fånga det då och där
Tveka inte tveka aldrig
det kommer inte åter
inte så
aldrig så det var just då

Fånga det
ögonblicket
Eller sänk ögonlocken hastigt
för allt du lät gå förlorat




Fri vers (Fri form) av Kungsfågeln
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-12 11:18



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så sant, lev i nuet
fånga varje ögonblick
njut av livet och bevara
det vackra och kära
som minnen i ditt hjärta
tänk på dem, prata om dem
så går de aldrig förlorade

2018-07-23

  Maj-Lis VIP
Sant om ögonblick som förvinner för alltid
2018-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungsfågeln
Kungsfågeln