Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse av inre tystnad



Marmor är ett hårt
Golv att gå på. ..

Mormor går sin egen
Väg. Säger att hon
gillar blåklint när
Barnbarnet frågar

Men plockar förgätmigej
Som hon älskar uti sin
inre längtan med tår i ögat

Vid Smygehamns blåsiga utkanter
och hundpromenader allt i smyg

Någon bevarad hemlighet måtte väl
även en gammal kvinna inom sig
få bära?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-12 11:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Alla bär vi hemligheter i själ och hjärta. Du beskriver detta så fint.
2018-07-12

  Kungskobran VIP
Hemligheter måste alla ha
utan dom går det inte att leva
man plockar fram dom när det behövs
ger styrka mod och tröst
(Som brännvin för somliga)
2018-07-12

  Fulbergarn
Ja, alla har vi våra hemligheter även om inte vid Smygehamns vackra kalkugn
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP