Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

det är destruktivt med FacebookDet är destruktivt med Facebook, att människor orkar lalla omkring bland snorkiga gamla klasskamrater, dryga släktingar, förlegade partners och en drös mer eller mindre identitetslösa vänner.

Spektaklet påminner om en tuggummibubbla som fastnat i plytet på en levnadskonstnär utan sinne för ironi. Klart idioten tjuter om ingen hann beskåda den tänkta luftballongen.

Inte konstigt folk går i väggen och kommer ut som en selfie. Verkligen inte alls märkligt att pöbeln får hybris när andra rymdclowner gillar deras analfabetiska diskbänksrealism.

Planeten snurrar kring solen, men det fattar aldrig socialt störda nördar. Istället hänger de i taklampan och ska fånga ögonblicket, då ungen med napp i truten försöker tända lyset.

_______
Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-12 11:58Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha :) Gillar din prosa även om jag trivs på Facebook, nöjet består väl i att ignorera den analfabetiska diskbänksrealismen mm
2018-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
En satir med klös! Alltså, du har så rätt! Jag skiter i vad folk har på tallriken eller hur de har det hemma. Verkligheten ser ofta lite annorlunda ut. Och alla dessa föräldrar som har nosen i telefonen, medan medhavd unge gastar i vagnen.
2018-07-12

    violas
Voi voi
2018-07-12

  Kungskobran VIP
Facebook är livet för en del
jag tycker dom har fel
än är dom där
än är dom här
vet dom vem dom är?
2018-07-12

  Mats Edin
Hear hear
2018-07-12

  Ric
Jag inaktiverade mitt fb-konto för ett par år sedan och ångrar mig inte. Mest irriterande trams och uppmärksamhetstävling. Och du skriver som vanligt skitsnyggt.
2018-07-12

  Annie b'larsson VIP
Jag vet inte vad Facebook är. Dom vännerna jag hade en gång dom är där, men där är inte jag. Det mest märkliga av allt, måste ändå vara att vi har så mycket teknik till hjälp att kommunicera och ändå talar vi bara mindre och mindre med varandra. Vi träffas aldrig. Det kommer ett sms då och då. Visst var det bättre förr.
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP