Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOTAREN

Jag hade sotaren här i går
Han var så mild och rar
men så sotig
Hade så gärna
villa gett honom en kram

Men med sot på min kind
och kanske min näsa
Hade kramen
snart gått att avläsa 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-12 15:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Filurig!
2018-08-25

  Lars Hedlin
Full av känsla!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP