Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den envise

jag har egentligen ingenting att säga
ingenting som förändrar din verklighet
ändå fortsätter jag att tala

ändå fortsätter jag skriva
trots att nästa våg
utplanar varje spår

så, hör jag dig undra,
vad är din hemlighet?
varför har du inte för länge sedan gett upp?

för att orden jag talar
de mönster jag skriver
kan omdefiniera min egen verklighet

för att orden jag hör dig säga
inte orden du säger
avslöjar nya dimensioner

för att ingenting är möjligt
för den som aldrig försöker




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-12 17:23



Bookmark and Share


  Drömfångare
Denna dikt grenade ut sig i flera olika riktningar!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)