Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma känslor

En ensam känsla smeker min kind.
Jag ryser genom hela kroppen.
Sitter på huk i duschen .
Kalla droppar faller på mitt huvud.

Mitt känslotillstånd är inte stabilt.
Allt och alla tas ifrån mig.
En obehaglig ensamhet utnyttjar mitt mående.
Viskar lömskt i mitt öra att allt snart är över.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 660 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-12 19:52



Bookmark and Share


  jba VIP
En smärtsam text
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream