Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns i burken?

Vad finns i burken?
Är det lyckan som vi sökt?
Kan vi få ut den?




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-12 22:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det var vi som trodde att lyckan fanns i sötaktigt doftande dosor" (Lundell)
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream