Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla mina utställningar!


Kvällen!

Kröyer och de gående damerna, med paraply, i modern tid, vad skall de skydda sig mot? Med paraplyet alltså?
Som Kröyers stillsamma målning med kvinnorna med paraplyt, så en utställning om lånade verk, såsom inspirerade av... Verk. Som denna målning av Kröyer!
Lånade verk, såsom lånat liv... Att med ödmjukhet inse...
Boken som ledde till... Boken som är i nutid aktuell. Varför? Är frågan! Bokhyllan!
Som Kröyers stillsamma målning med kvinnorna med paraplyt, så ligger båtarna i hamnbassängen! Fotografiska bilder på Fritidsbåtar för barn i (Swimming)Pool... Lek med din lekfullhet! Titel på utställning! Ser Swimmingpoolen ut som en swimmingpool fotograferad utifrån insidan av Poolen med båten, eller vattnet? Ska belysa det allmänmänskliga hos människan, Vad är du?
Som Ploppar, Pluppar, Orangeröda som ploppar upp ur vattnet, runda är dem, de glömde jag att berätta! Hur olika blir det utifrån material? Hur blir det när en lekman gör dem? (I olika material)
Stjärnhimlen, och bland alla dessa stjärnor finns en stor mygga! Som avtecknar sig!




Bunden vers av Mim
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-12 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim