Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalmiga kvällar!

Kvalmigt.
Hur ofta händer det, på kvällen , utomhus?


Som om Kvalmiga kvällar vore kvällar fyllda av mjäll.
Som om Kvalmiga kvällar, bestod av knott!




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger
Publicerad 2018-07-12 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim