Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är 17 år tar det år att lära känna någon man tror sig älska ... När man är lite äldre tar det dock inte lika lång tid innan man bara vet ... - Publicerad tidigare här i maj 2012


Du undrar hur jag kan sakna dig

... redan efter första gången
som du någonsin träffat mig ...

Utan någon som helst tvekan
jag svarar dig

- När dina ögon och hela dig
så där underbart innerligt mot mig log
var det som om allt det som gjort så
ont i själ och hjärta
känts så ensamt
tomt och övergivet
lika oväntat som plötsligt 
bara dog ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-13 03:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
It's a tough age for young boys hearts.
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP