Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Management-blues

Allting blir bra
bara du är glad
bara du är smidig
följsam och lojal
allting blir bra
när du levererar
presterar
tolererar
allting blir bra
när du är tyst
inte ett knyst
döljer det som
river och sliter
hugger och biter
allting blir dåligt
om du som tänker
sänker och kränker
den stämning
den glada hämning
den goda fördämning
som vi har skapat
lagat och behagat
nya tag
nya lag
nya bidrag
i en ny vardag
fylld av mera tilltag
på den givna vägen
linjevägen
den enda vägen
där du som är benägen
att vara trägen
i alla lägen
får din belöning
en löneförhöjning
en förmånsförtöjning
där våra värden
blir ett steg på färden
mot den nya välfärden
i den goda glada världen

















Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-13 04:18



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
som en hypnotiserande orm
kan allt köpas för pengar
nej! inte sinnesfrid.
2018-07-18

  Kungskobran VIP
Härlig text om lojalitet till bristningsgränsen
Lämpar sig ypperligt som rapp text
med sin fina sats melodi
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP